AgroFerda
novinky
Travní osivo Gazon Elite 24. 8. 2020
Travní osivo Gazon Elite

Znáte kvalitní travní osivo? My ano. Dnes Vás s ním seznámime.

Celý článek

Blog

Travní osivo Gazon Elite

24.8.2020

Znáte kvalitní travní osivo? My ano. Dnes Vás s ním seznámime.

Zelené hnojení

4.7.2020

Je čas na zelené hnojení

Zelené hnojení  je cílené pěstování rostlin pro jejich zapravení do půdy. Zvýší se tak obsah dusíku, zlepší chemické, fyzikální a biologické vlastnosti půdy.

Koronavirus

16.3.2020

Koronavirus 

Kamenná prodejna - Máme běžnou otvírací dobu. Prosíme o dodržování pravidel dle KHS. Dodržujte odstupy na 2m, vstupujte do prodejny jednotlivě, upřednostňujte platbu kartou. Nevstupujte do prodejny s příznaky respiračního onemocnění. Děkujeme

E-Shop - Z důvodu koronaviru jsou dobírky možné nyní platit u dopravce pouze kartou nebo předem převodem na účet.

Děkujeme za pochopení Agroferda

Hnojivo NPK – důležitý pomocník pro vaši zahradu

26.6.2018

Hnojiv existuje na trhu celá řada a zahradník „začátečník“ často neví, které vybrat. Základní výživou pro rostliny je hnojivo NPK, kde zkratka napovídá, že se jedná o kombinaci dusíku, fosforu a draslíku. Tyto prvky jsou v různém poměru podle účelu použití a lze je snadno doplnit jednosložkovými hnojivy.

Zelená skalice a další přípravky proti mechu

26.6.2018

Mech je kouzelný v lese, ale na zahrádce nebo na střeše nám přidělává mnoho starostí. V dnešním článku vám AGROFERDA představí několik možností, jak se mechu účinně a dlouhodobě zbavit. Někdo má zkušenosti s modrou nebo zelenou skalicí, jiní používají další přípravky proti mechu. Pojďme se s AGROFERDOU podívat, co vám v mechovém boji pomůže.

1
4